כיסי פיקדילו
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כיסי פיקדילו יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 425 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם צימוקים זהובים, ביצה, זיתים ממולאים בפימינטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: צ'וריסו ופיקדילו בקר (פיקדילו דה קרנה וצ' וריסו), פיקדילו, ו פיקדילו.
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את שאלוט, שום וקינמון ומבשלים, תוך ערבוב, כ 1 דקה.
מוסיפים את הבקר, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; מבשלים, מפרקים את הבשר בכף עץ, עד להשחמה, כ -3 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות הקצוצות, הצימוקים והזיתים ומבשלים, תוך ערבוב, 2 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
תנו לתערובת להתקרר לחלוטין.
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס ומברישים מעט נייר אפייה בשמן צמחי. על משטח מקומח מרדדים את הבצק וממלאים את כיסי ארוחת הערב. צעד אחר צעד כיוונים.
הניחו את הכיסים בצד התפר כלפי מטה על תבנית האפייה המוכנה. מקציפים את הביצה ו -1 כף מים בקערה קטנה; מברישים את הכיסים בשטיפת הביצים.
אופים עד להזהבה, כ -15 דקות.