מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד, בשר טחון, פיטאס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו כיסי פיתה, כיסי פיתה BLT, ו כיסי פיתה ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הפטריות, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פלפל
מלח
3
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שאין זכר לשרידים ורודים, 5 עד 6 דקות. כפית ולזרוק כל שומן.
מרכיבים שתצטרך
בקר
4
מוסיפים את הברנדי ומבשלים, ערבוב, עד כמעט התאדה, 1 עד 2 דקות. מערבבים את התרד ומבשלים עד מחומם דרך, על 1 1/2 דקות. מתבלים עם שאר המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרד
ברנדי
5
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
6
חותכים רצועת 2 אינץ את הצד של כל פיתה ולמשוך פתוח.
מרכיבים שתצטרך
פיתה
7
מורחים את החלק הפנימי עם מיונז (אם משתמשים). ממלאים כל פיתה בתערובת בשר ופטריות.