כיסי פיתה לבביים
מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד, בשר טחון, פיטאס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו כיסי פיתה, כיסי פיתה BLT, ו כיסי פיתה ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שאין זכר לשרידים ורודים, 5 עד 6 דקות. כפית ולזרוק כל שומן.
מוסיפים את הברנדי ומבשלים, ערבוב, עד כמעט התאדה, 1 עד 2 דקות. מערבבים את התרד ומבשלים עד מחומם דרך, על 1 1/2 דקות. מתבלים עם שאר המלח והפלפל.
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן.
חותכים רצועת 2 אינץ את הצד של כל פיתה ולמשוך פתוח.
מורחים את החלק הפנימי עם מיונז (אם משתמשים). ממלאים כל פיתה בתערובת בשר ופטריות.