קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

כיסי פיתה לבביים

כיסי פיתה לבביים
מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד, בשר טחון, פיטאס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו כיסי פיתה, כיסי פיתה BLT, ו כיסי פיתה ים תיכוניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הפטריות, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פלפלפלפל
מלחמלח
3
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שאין זכר לשרידים ורודים, 5 עד 6 דקות. כפית ולזרוק כל שומן.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
4
מוסיפים את הברנדי ומבשלים, ערבוב, עד כמעט התאדה, 1 עד 2 דקות. מערבבים את התרד ומבשלים עד מחומם דרך, על 1 1/2 דקות. מתבלים עם שאר המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תרדתרד
ברנדיברנדי
5
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
6
חותכים רצועת 2 אינץ את הצד של כל פיתה ולמשוך פתוח.
מרכיבים שתצטרך
פיתהפיתה
7
מורחים את החלק הפנימי עם מיונז (אם משתמשים). ממלאים כל פיתה בתערובת בשר ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
פטריותפטריות
מורחיםמורחים
בקרבקר
פיתהפיתה
8
מגישים עם הגזרים.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר

ציוד