קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

כיצד להפוך את מלאי רכיכות

כיצד להפוך את מלאי רכיכות
אם יש לכם גבעול סלרי, טימין, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מלאי רכיכות, כיצד להפוך את מלאי בשר, ו כיצד להפוך את מלאי בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשבור חתיכות גדולות יותר של פגז: לשבור פגזים עבים (לובסטר או סרטן) לחתיכות קטנות יותר על ידי לשים בשקית ניילון אטומה, עבה או מתגלגל עם מערוך או להכות עם פטיש בשר למחוץ.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סרטןסרטן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
חותכים שרימפסים דקים יותר עם סכין שף. לא למחוץ או לחתוך קטן מדי. אתה יכול אפילו לדלג על שלב זה אם אתה רוצה, אם אתה כבר מתמודד עם שבור חתיכות פגז (כמו סרטן סדוק).
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
1
מניחים במחבת צלייה גדולה וצולים ב 204° במשך 10 דקות (צעד זה אתה יכול לדלג, אבל זה מאוד משפר את הטעם).
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1
שים את הפגזים בסיר מלאי גדול ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות את הפגזים עם אינץ ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מחממים את המים גבוה. ברגע שאתם רואים שהבועות הקטנות מתחילות לעלות אל פני השטח, הפחיתו את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
אל תתנו למים לרתוח! אתה רוצה לשמור על הטמפרטורה רק בקצה של רתיחה (סביב 82°), שבו הבועות רק מדי פעם לעלות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
אל תערבב את הפגזים! ערבוב יהיה ללכלך את המניה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5
תרפרפי את הקצף. כמו הבועות לעלות אל פני השטח סרט של קצף יפתח על פני השטח. השתמש בכפית מתכת גדולה כדי לרפרף את הקצף הזה.
6
תן פגזים לבשל ככה במשך כשעה; לרפרף את הקצף כל כמה דקות. הקצף מגיע פגזים משחררים זיהומים כמו הטמפרטורה שלהם עולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
7
מוסיפים את היין, הבצל, גזר, סלרי, רסק עגבניות, עשבי תיבול, פלפל: ברגע שהמניה הפסיקה לשחרר קצף, מוסיפים את היין, הבצל, גזר, סלרי, רסק עגבניות, טימין, פטרוזיליה, עלה דפנה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מביאים לרתיחה נמוכה ולהפחית את החום כך שהמניה ממשיכה להתבשל בקושי, אבל לא להרתיח, במשך 30 דקות. אם יותר קצף מגיע לפני השטח, לרפרף אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
9
מוסיפים מלח ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מתח דרך מסננת מרופדת: השתמש מלקחיים, כף גדולה מחוררת, או מסננת עכביש כדי להרים ולהסיר את רוב המוצקים מהמלאי. (מאוחר יותר לשים בשקית ניילון ולשים בחוץ לפח! לצדפות יש דרך להסריח מטבח.)
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
לצנן כמה שכבות של גזה ולמקם על מסננת רשת גדולה, בסדר, על סיר גדול או קערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
יוצקים את המניה לתוך המסננת. או להשתמש במניה מיד, או מגניב לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
אם אתה לא הולך להשתמש בעוד כמה ימים, להקפיא (זכור להשאיר כמה headroom בחלק העליון של מיכל המקפיא שלך עבור הנוזל להרחיב כפי שהוא קופא.)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.