כיצד להפוך את מלאי רכיכות
אם יש לכם גבעול סלרי, טימין, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מלאי רכיכות, כיצד להפוך את מלאי בשר, ו כיצד להפוך את מלאי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור חתיכות גדולות יותר של פגז: לשבור פגזים עבים (לובסטר או סרטן) לחתיכות קטנות יותר על ידי לשים בשקית ניילון אטומה, עבה או מתגלגל עם מערוך או להכות עם פטיש בשר למחוץ.
חותכים שרימפסים דקים יותר עם סכין שף. לא למחוץ או לחתוך קטן מדי. אתה יכול אפילו לדלג על שלב זה אם אתה רוצה, אם אתה כבר מתמודד עם שבור חתיכות פגז (כמו סרטן סדוק).
מניחים במחבת צלייה גדולה וצולים ב 204° במשך 10 דקות (צעד זה אתה יכול לדלג, אבל זה מאוד משפר את הטעם).
שים את הפגזים בסיר מלאי גדול ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות את הפגזים עם אינץ ' של מים.
מחממים את המים גבוה. ברגע שאתם רואים שהבועות הקטנות מתחילות לעלות אל פני השטח, הפחיתו את החום למדיום.
אל תתנו למים לרתוח! אתה רוצה לשמור על הטמפרטורה רק בקצה של רתיחה (סביב 82°), שבו הבועות רק מדי פעם לעלות על פני השטח.
אל תערבב את הפגזים! ערבוב יהיה ללכלך את המניה.
תרפרפי את הקצף. כמו הבועות לעלות אל פני השטח סרט של קצף יפתח על פני השטח. השתמש בכפית מתכת גדולה כדי לרפרף את הקצף הזה.
תן פגזים לבשל ככה במשך כשעה; לרפרף את הקצף כל כמה דקות. הקצף מגיע פגזים משחררים זיהומים כמו הטמפרטורה שלהם עולה.
מוסיפים את היין, הבצל, גזר, סלרי, רסק עגבניות, עשבי תיבול, פלפל: ברגע שהמניה הפסיקה לשחרר קצף, מוסיפים את היין, הבצל, גזר, סלרי, רסק עגבניות, טימין, פטרוזיליה, עלה דפנה ופלפל.
מביאים לרתיחה נמוכה ולהפחית את החום כך שהמניה ממשיכה להתבשל בקושי, אבל לא להרתיח, במשך 30 דקות. אם יותר קצף מגיע לפני השטח, לרפרף אותו.
מוסיפים מלח ומסירים מהחום.
מתח דרך מסננת מרופדת: השתמש מלקחיים, כף גדולה מחוררת, או מסננת עכביש כדי להרים ולהסיר את רוב המוצקים מהמלאי. (מאוחר יותר לשים בשקית ניילון ולשים בחוץ לפח! לצדפות יש דרך להסריח מטבח.)
לצנן כמה שכבות של גזה ולמקם על מסננת רשת גדולה, בסדר, על סיר גדול או קערה.
יוצקים את המניה לתוך המסננת. או להשתמש במניה מיד, או מגניב לשימוש עתידי.
אם אתה לא הולך להשתמש בעוד כמה ימים, להקפיא (זכור להשאיר כמה headroom בחלק העליון של מיכל המקפיא שלך עבור הנוזל להרחיב כפי שהוא קופא.)
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
![פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה]()
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.