קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

כיצד להפוך את מלאי רכיכות

כיצד להפוך את מלאי רכיכות
אם יש לכם גבעול סלרי, טימין, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מלאי רכיכות, כיצד להפוך את מלאי בשר, ו כיצד להפוך את מלאי בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשבור חתיכות גדולות יותר של פגז: לשבור פגזים עבים (לובסטר או סרטן) לחתיכות קטנות יותר על ידי לשים בשקית ניילון אטומה, עבה או מתגלגל עם מערוך או להכות עם פטיש בשר למחוץ.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סרטןסרטן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
חותכים שרימפסים דקים יותר עם סכין שף. לא למחוץ או לחתוך קטן מדי. אתה יכול אפילו לדלג על שלב זה אם אתה רוצה, אם אתה כבר מתמודד עם שבור חתיכות פגז (כמו סרטן סדוק).
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
1
מניחים במחבת צלייה גדולה וצולים ב 204° במשך 10 דקות (צעד זה אתה יכול לדלג, אבל זה מאוד משפר את הטעם).
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1
שים את הפגזים בסיר מלאי גדול ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות את הפגזים עם אינץ ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים את המים גבוה. ברגע שאתם רואים שהבועות הקטנות מתחילות לעלות אל פני השטח, הפחיתו את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
אל תתנו למים לרתוח! אתה רוצה לשמור על הטמפרטורה רק בקצה של רתיחה (סביב 82°), שבו הבועות רק מדי פעם לעלות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
אל תערבב את הפגזים! ערבוב יהיה ללכלך את המניה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
תרפרפי את הקצף. כמו הבועות לעלות אל פני השטח סרט של קצף יפתח על פני השטח. השתמש בכפית מתכת גדולה כדי לרפרף את הקצף הזה.
6
תן פגזים לבשל ככה במשך כשעה; לרפרף את הקצף כל כמה דקות. הקצף מגיע פגזים משחררים זיהומים כמו הטמפרטורה שלהם עולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
7
מוסיפים את היין, הבצל, גזר, סלרי, רסק עגבניות, עשבי תיבול, פלפל: ברגע שהמניה הפסיקה לשחרר קצף, מוסיפים את היין, הבצל, גזר, סלרי, רסק עגבניות, טימין, פטרוזיליה, עלה דפנה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מביאים לרתיחה נמוכה ולהפחית את החום כך שהמניה ממשיכה להתבשל בקושי, אבל לא להרתיח, במשך 30 דקות. אם יותר קצף מגיע לפני השטח, לרפרף אותו.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מוסיפים מלח ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מתח דרך מסננת מרופדת: השתמש מלקחיים, כף גדולה מחוררת, או מסננת עכביש כדי להרים ולהסיר את רוב המוצקים מהמלאי. (מאוחר יותר לשים בשקית ניילון ולשים בחוץ לפח! לצדפות יש דרך להסריח מטבח.)
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
לצנן כמה שכבות של גזה ולמקם על מסננת רשת גדולה, בסדר, על סיר גדול או קערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
יוצקים את המניה לתוך המסננת. או להשתמש במניה מיד, או מגניב לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
אם אתה לא הולך להשתמש בעוד כמה ימים, להקפיא (זכור להשאיר כמה headroom בחלק העליון של מיכל המקפיא שלך עבור הנוזל להרחיב כפי שהוא קופא.)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.