אם יש לכם גבעול סלרי, טימין, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מלאי רכיכות, כיצד להפוך את מלאי בשר, ו כיצד להפוך את מלאי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשבור חתיכות גדולות יותר של פגז: לשבור פגזים עבים (לובסטר או סרטן) לחתיכות קטנות יותר על ידי לשים בשקית ניילון אטומה, עבה או מתגלגל עם מערוך או להכות עם פטיש בשר למחוץ.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
חותכים שרימפסים דקים יותר עם סכין שף. לא למחוץ או לחתוך קטן מדי. אתה יכול אפילו לדלג על שלב זה אם אתה רוצה, אם אתה כבר מתמודד עם שבור חתיכות פגז (כמו סרטן סדוק).
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סרטן
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
1
מניחים במחבת צלייה גדולה וצולים ב 204° במשך 10 דקות (צעד זה אתה יכול לדלג, אבל זה מאוד משפר את הטעם).
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1
שים את הפגזים בסיר מלאי גדול ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות את הפגזים עם אינץ ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים את המים גבוה. ברגע שאתם רואים שהבועות הקטנות מתחילות לעלות אל פני השטח, הפחיתו את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
אל תתנו למים לרתוח! אתה רוצה לשמור על הטמפרטורה רק בקצה של רתיחה (סביב 82°), שבו הבועות רק מדי פעם לעלות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
אל תערבב את הפגזים! ערבוב יהיה ללכלך את המניה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1 כף גדושה פלפל לבן
5
תרפרפי את הקצף. כמו הבועות לעלות אל פני השטח סרט של קצף יפתח על פני השטח. השתמש בכפית מתכת גדולה כדי לרפרף את הקצף הזה.
6
תן פגזים לבשל ככה במשך כשעה; לרפרף את הקצף כל כמה דקות. הקצף מגיע פגזים משחררים זיהומים כמו הטמפרטורה שלהם עולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
7
מוסיפים את היין, הבצל, גזר, סלרי, רסק עגבניות, עשבי תיבול, פלפל: ברגע שהמניה הפסיקה לשחרר קצף, מוסיפים את היין, הבצל, גזר, סלרי, רסק עגבניות, טימין, פטרוזיליה, עלה דפנה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מביאים לרתיחה נמוכה ולהפחית את החום כך שהמניה ממשיכה להתבשל בקושי, אבל לא להרתיח, במשך 30 דקות. אם יותר קצף מגיע לפני השטח, לרפרף אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
9
מוסיפים מלח ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מתח דרך מסננת מרופדת: השתמש מלקחיים, כף גדולה מחוררת, או מסננת עכביש כדי להרים ולהסיר את רוב המוצקים מהמלאי. (מאוחר יותר לשים בשקית ניילון ולשים בחוץ לפח! לצדפות יש דרך להסריח מטבח.)
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
1 כף מרסלה יבשה
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
לצנן כמה שכבות של גזה ולמקם על מסננת רשת גדולה, בסדר, על סיר גדול או קערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
יוצקים את המניה לתוך המסננת. או להשתמש במניה מיד, או מגניב לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
אם אתה לא הולך להשתמש בעוד כמה ימים, להקפיא (זכור להשאיר כמה headroom בחלק העליון של מיכל המקפיא שלך עבור הנוזל להרחיב כפי שהוא קופא.)
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.