קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

כיצד להפוך שימורי אפרסק

כיצד להפוך שימורי אפרסק
כיצד להפוך שימורי אפרסק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף התבלינים שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. 1506 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אפרסקים, פקטין, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די גרוע. נסו שימורי אפרסק ותאנה, שימורי זעפרן אפרסק, ו שימורי פלפל אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסק 1 כוס אפרסקים קצוצים בתחתית סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף אפרסקים הנותרים, ולהגדיר מחבת על אש בינונית נמוכה. מביאים לרתיחה נמוכה, ומבשלים כ -20 דקות או עד אפרסקים להיות נוזלי (המשפחה שלי אוהבת כמה חתיכות של אפרסק עזבו) .
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים אפרסקים לתוך קערה, ולאחר מכן למדוד 6 כוסות בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים סוכר, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. בהדרגה מערבבים בפקטין יבש, ומרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5
הסר מהחום לאחר 1 דקה, ולהעביר צנצנות מעוקרים. תהליך ב קנר אמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6
בואו מגניב, ולמקם על מדף.