קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

כיצד להפוך שימורי אפרסק

כיצד להפוך שימורי אפרסק
כיצד להפוך שימורי אפרסק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף התבלינים שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. 1506 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אפרסקים, פקטין, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די גרוע. נסו שימורי אפרסק ותאנה, שימורי זעפרן אפרסק, ו שימורי פלפל אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסק 1 כוס אפרסקים קצוצים בתחתית סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הוסף אפרסקים הנותרים, ולהגדיר מחבת על אש בינונית נמוכה. מביאים לרתיחה נמוכה, ומבשלים כ -20 דקות או עד אפרסקים להיות נוזלי (המשפחה שלי אוהבת כמה חתיכות של אפרסק עזבו) .
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים אפרסקים לתוך קערה, ולאחר מכן למדוד 6 כוסות בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים סוכר, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. בהדרגה מערבבים בפקטין יבש, ומרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
הסר מהחום לאחר 1 דקה, ולהעביר צנצנות מעוקרים. תהליך ב קנר אמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
בואו מגניב, ולמקם על מדף.