כיריים - למעלה ירקות Fricassee עם קרם טרגון
כיריים למעלה ירקות Fricassee עם קרם טרגון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם ורמוט, טרגון, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ירקות האביב Fricassee עם קרם זעפרן, עוף מטוגן עם טרגון, ו צלעות חזיר מפולפלות עם ירקות Fricassee (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה גבוהה צדדית, חסינת תנור על חום בינוני
מוסיפים בצל פרוס, פלפלים, אספרגוס וגזר ומבשלים 3 עד 5 דקות, עד פריך במכרז. מערבבים ב טרגון ו ורמוט קוק 2 עד 3 דקות.
מוסיפים תרד (או שן הארי) וחלב ושמנת חמוצה ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים עוד חלב, במידת הצורך, כדי לוודא שהירקות שקועים במים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.
מניחים מחבת תחת broiler ו broil עד חום זהוב.
הערה של השף: אתה יכול לנקות ולחתוך את כל הירקות והשמורה במקרר, כדי לשמש בעת בישול fricassee.