קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות26
ציון בריאות2
מגזין

כמהין אגוזי לוז שוקולד

כמהין אגוזי לוז שוקולד
אם יש לך גירדלי שוקולד חלב אפייה בר, קקאו מריר שוקולד אפייה צ'יפס, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו כמהין שוקולד אגוזים, כמהין אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז שוקולד Nutella כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית בטוחה למיקרוגל, משלבים קצפת, גבינת שמנת, סירופ תירס וליקר. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) עבור 1-1/2 עד 2 דקות או עד התערובת חלקה, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להוסיף גירארדלי® 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה; לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
3
בואו לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה או עד התערובת נמסה. מערבבים תערובת עד פשוט חלקה. (אין לערבב יתר או תערובת תיפרד.) לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף צמרמורת במשך 15 עד 20 דקות. הכה תערובת שוקולד עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד אור ורך. כיסוי וצינה במשך 30 דקות או עד קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. באמצעות כף או כף עוגיות קטנות, זרוק את תערובת הכמהין לתוך תלוליות 3/4 אינץ ' על תבנית האפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
הנח אגוז לוז אחד במרכז כל תלולית.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
6
מגלגלים תלוליות לתוך כדורים חלקים, סוגר את אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
בינתיים, בקערה בינונית בטוחה במיקרוגל, לשלב קצוץ גירארדלי שוקולד שוקולד אפייה וקיצור. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1-1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
9
השתמש במזלג כדי לטבול את הכדורים לתוך תערובת שוקולד חלב, המאפשר שוקולד עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. להחזיר כמהין לסדין אפייה; צמרמורת במשך 30 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
אם תרצה, בקערה קטנה מיקרוגל בטוח, מקום קצוץ גירארדלי שוקולד לבן אפייה. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
12
טפטוף נמס שוקולד לבן על גבי כמהין. אם תרצה, מפזרים כמה גרגרי מלח ים. צ ' יל במשך 10 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
13
ליהנות באופן מיידי או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים. אם מקורר, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.