קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות26
ציון בריאות2
מגזין

כמהין אגוזי לוז שוקולד

כמהין אגוזי לוז שוקולד
אם יש לך גירדלי שוקולד חלב אפייה בר, קקאו מריר שוקולד אפייה צ'יפס, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו כמהין שוקולד אגוזים, כמהין אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז שוקולד Nutella כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית בטוחה למיקרוגל, משלבים קצפת, גבינת שמנת, סירופ תירס וליקר. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) עבור 1-1/2 עד 2 דקות או עד התערובת חלקה, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף גירארדלי® 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה; לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
3
בואו לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה או עד התערובת נמסה. מערבבים תערובת עד פשוט חלקה. (אין לערבב יתר או תערובת תיפרד.) לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף צמרמורת במשך 15 עד 20 דקות. הכה תערובת שוקולד עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד אור ורך. כיסוי וצינה במשך 30 דקות או עד קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. באמצעות כף או כף עוגיות קטנות, זרוק את תערובת הכמהין לתוך תלוליות 3/4 אינץ ' על תבנית האפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הנח אגוז לוז אחד במרכז כל תלולית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
6
מגלגלים תלוליות לתוך כדורים חלקים, סוגר את אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
בינתיים, בקערה בינונית בטוחה במיקרוגל, לשלב קצוץ גירארדלי שוקולד שוקולד אפייה וקיצור. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1-1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
השתמש במזלג כדי לטבול את הכדורים לתוך תערובת שוקולד חלב, המאפשר שוקולד עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. להחזיר כמהין לסדין אפייה; צמרמורת במשך 30 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
אם תרצה, בקערה קטנה מיקרוגל בטוח, מקום קצוץ גירארדלי שוקולד לבן אפייה. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
12
טפטוף נמס שוקולד לבן על גבי כמהין. אם תרצה, מפזרים כמה גרגרי מלח ים. צ ' יל במשך 10 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
13
ליהנות באופן מיידי או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים. אם מקורר, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.