קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות26
ציון בריאות2
מגזין

כמהין אגוזי לוז שוקולד

כמהין אגוזי לוז שוקולד
אם יש לך גירדלי שוקולד חלב אפייה בר, קקאו מריר שוקולד אפייה צ'יפס, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו כמהין שוקולד אגוזים, כמהין אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז שוקולד Nutella כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית בטוחה למיקרוגל, משלבים קצפת, גבינת שמנת, סירופ תירס וליקר. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) עבור 1-1/2 עד 2 דקות או עד התערובת חלקה, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
להוסיף גירארדלי® 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה; לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
3
בואו לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה או עד התערובת נמסה. מערבבים תערובת עד פשוט חלקה. (אין לערבב יתר או תערובת תיפרד.) לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף צמרמורת במשך 15 עד 20 דקות. הכה תערובת שוקולד עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד אור ורך. כיסוי וצינה במשך 30 דקות או עד קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. באמצעות כף או כף עוגיות קטנות, זרוק את תערובת הכמהין לתוך תלוליות 3/4 אינץ ' על תבנית האפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
הנח אגוז לוז אחד במרכז כל תלולית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
6
מגלגלים תלוליות לתוך כדורים חלקים, סוגר את אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
7
בינתיים, בקערה בינונית בטוחה במיקרוגל, לשלב קצוץ גירארדלי שוקולד שוקולד אפייה וקיצור. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1-1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
8
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
השתמש במזלג כדי לטבול את הכדורים לתוך תערובת שוקולד חלב, המאפשר שוקולד עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. להחזיר כמהין לסדין אפייה; צמרמורת במשך 30 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
10
אם תרצה, בקערה קטנה מיקרוגל בטוח, מקום קצוץ גירארדלי שוקולד לבן אפייה. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
12
טפטוף נמס שוקולד לבן על גבי כמהין. אם תרצה, מפזרים כמה גרגרי מלח ים. צ ' יל במשך 10 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
13
ליהנות באופן מיידי או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים. אם מקורר, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.