קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שוקולד חמאת פטל-בוטנים עם אבקת קקאו

כמהין שוקולד חמאת פטל-בוטנים עם אבקת קקאו
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו כמהין שוקולד חמאת פטל-בוטנים עם אבקת קקאו. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 18 מנות עם 184 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית פטל, שמנת כבדה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: חמאת בוטנים-כמהין קקאו, שוקולד חמאת בוטנים קקאו חם, ו כמהין בוטנים קקאו.

הוראות

1
קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום. הביאו את השמנת הכבדה, החמאה והמלח לרתיחה בסיר על אש בינונית; יוצקים על השוקולד ומניחים לשבת עד להמסה מלאה, כ -10 דקות. מערבבים עם מרית גומי או לטאטא עד חלקה. (במידת הצורך, מיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד שהשוקולד נמס.)
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים פנימה את תמציות הווניל והפטל ואז מערבבים פנימה את חמאת הבוטנים. מערבבים עד שהגנאש חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים לתבנית אפייה רדודה ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 3 שעות או למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מגלגלים כפות מהגנאש ל -18 עד 24 כדורים ואז מגלגלים פנימה אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 1 שעה או לילה. (כדי להפוך את אלה מראש, להתגלגל לתוך כדורים אבל לא מעיל; לכסות ולהקפיא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות לפני החשיפה, ואז גלגלו ציפוי.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
צילום: ג ' וני מילר