קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שוקולד מריר

כמהין שוקולד מריר
כמהין שוקולד מריר עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 126 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 36. לכו לחנות ואספו את נסטלה, בית אגרה, חתיכות שוקולד, שמנת מתוקה כבדה, אגוזים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מתכון זה מכלמתכונים יש 336 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה לא כל כך מדהים. נסו כמהין שוקולד מריר, כמהין שוקולד מריר, ו כמהין אוכמניות שוקולד מריר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מרפדים נייר אפייה בנייר קלף או שעווה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מחממים שמנת לרתיחה עדינה בסיר בינוני וכבד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש.
4
מוסיפים שוקולד. מערבבים עד שהתערובת חלקה והשוקולד נמס. מכניסים למקרר למשך 15 עד 20 דקות או עד להסמכה קלה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
זרוק את תערובת השוקולד על ידי כפית מדידה מעוגלת על תבנית אפייה מוכנה. מכניסים למקרר למשך 20 דקות. מעצבים או מגלגלים לכדורים; מצפים באגוזים, קוקוס או קקאו. אחסן בכלי אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נומן רנרד ברוט. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
נומיין רנרד ברוט
נומיין רנרד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מיוניה