כמהין שוקולד מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כמהין שוקולד מתובל. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך אגוזי פיסטוק, פירורי עוגיות שוקולד, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פטריות כמהין מתובלות, פפרנוס-טראפלס אגוזים חריפים, ו שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני, מחממים את השמנת, הקינמון, אבקת צ ' ילי ופלפל קאיין על חום בינוני-נמוך עד שהוא מגיע לרתיחה.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
להעביר לקערה וצינה במקרר עד זה חברות עד, 1 1/2 עד 2 שעות.
בינתיים, מניחים את הקוקוס הקלוי, פירורי עוגיות, אבקת קקאו ואגוזי פיסטוק קצוצים על צלחות קטנות נפרדות.
הסר את השוקולד מהמקרר ולתת לשבת במשך 30 דקות כדי לרכך.
באמצעות סקופ גלידה קטן או כף, לגרוף את השוקולד לתוך התוספות לגלגל אותם סביב מעיל לחלוטין.
מניחים על צלחת ומגישים. כמהין ניתן לאחסן במקרר במשך 2 ימים במיכל אטום.