כנפי באפלו מטוגנות ברוטב חריף, מתוק ואומאמי
כנפי באפלו מטוגנות עם רוטב חריף, מתוק ואומאמי עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 624 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם רוטב פלפל, מולסה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כנפיים בגריל עם רוטב באפלו מתוק וחריף, כנפי בר באפלו רוטב שום חריף, ו כנפי באפלו ברוטב גבינה כחולה חריפה.
הוראות
יוצקים את המים לסיר ציר גדול ומערבבים פנימה את המלח, פתיתי הפלפל האדום וגרגירי מרק העוף. מביאים את התערובת לרתיחה.
מבשלים את כנפי העוף למים הרותחים עד שהם כבר לא ורודים בפנים והמיצים מתבהרים, בערך 10 דקות.
מסננים את הכנפיים ומניחים בצד להתקרר עד לטיפול קל, כ -15 דקות.
הקציפו בקערה גדולה את הקמח, מסה הרינה, הפפריקה, 1 כף אבקת שום, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור. לחץ על כנפי עוף לקמח המתובל עד לציפוי קל; הקש על עודפי קמח.
מחממים שמן קנולה ושומן חזיר בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
עובדים בקבוצות של כ -6 כנפיים בכל פעם, מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק עד להזהבה עמוקה, 10 עד 15 דקות. הניחו את הכנפיים בצד לניקוז על מגבות נייר.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה, ומקציפים פנימה את רוטב הפלפל החריף, המולסה, רוטב ווסטרשייר ו -1 כפית אבקת שום.
להגשה מערבבים את הכנפיים לרוטב, עובדים בקבוצות, עד לציפוי.
מעבירים כנפיים לכלי הגשה להגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור כנפי באפלו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!