קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

כנפי באפלו מטוגנות ברוטב חריף, מתוק ואומאמי

כנפי באפלו מטוגנות ברוטב חריף, מתוק ואומאמי
כנפי באפלו מטוגנות עם רוטב חריף, מתוק ואומאמי עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 624 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם רוטב פלפל, מולסה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כנפיים בגריל עם רוטב באפלו מתוק וחריף, כנפי בר באפלו רוטב שום חריף, ו כנפי באפלו ברוטב גבינה כחולה חריפה.

הוראות

1
יוצקים את המים לסיר ציר גדול ומערבבים פנימה את המלח, פתיתי הפלפל האדום וגרגירי מרק העוף. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון עוףגרגרי בוליון עוף
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מבשלים את כנפי העוף למים הרותחים עד שהם כבר לא ורודים בפנים והמיצים מתבהרים, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מסננים את הכנפיים ומניחים בצד להתקרר עד לטיפול קל, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4
הקציפו בקערה גדולה את הקמח, מסה הרינה, הפפריקה, 1 כף אבקת שום, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור. לחץ על כנפי עוף לקמח המתובל עד לציפוי קל; הקש על עודפי קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גויה סאזוןגויה סאזון
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים שמן קנולה ושומן חזיר בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
עובדים בקבוצות של כ -6 כנפיים בכל פעם, מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק עד להזהבה עמוקה, 10 עד 15 דקות. הניחו את הכנפיים בצד לניקוז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה, ומקציפים פנימה את רוטב הפלפל החריף, המולסה, רוטב ווסטרשייר ו -1 כפית אבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מסירים את הרוטב מהאש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
להגשה מערבבים את הכנפיים לרוטב, עובדים בקבוצות, עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
10
מעבירים כנפיים לכלי הגשה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור כנפי באפלו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!