כנפי ג'רק עם זיגוג סוכר רום-חום
כנפי ג'רק עם זיגוג סוכר חום עשוי להיות בדיוק המתכון האמריקאי שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -36 גרם חלבון , 58 גרם שומן ובסך הכל 1460 קלוריות . 51 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . גשו לסופר וקנו רום, עלי נענע, אבקת שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב בתור מתאמנות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את כנפי ה-Game Jerk , עוגת תפוחים עם זיגוג סוכר חום קרמל , וצלעות קורנדביף עם זיגוג סוכר חום וחרדל .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מקציפים יחד את הרום, אבקת האנקו, צ'ילי דה ארבול, סוכר חום ומלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מסירים מהאש, ולאחר מכן מוסיפים חמאה.
מחממים 2 סנטימטרים של שמן במחבת גדולה בעלת צד גבוה עד שהוא מגיע ל-365 מעלות פרנהייט על מדחום לטיגון עמוק.
מערבבים בקערה גדולה את הכוסברה, הג'ינג'ר, הסוכר, אבקות הבצל והשום, המלח, אבקת ההבנרו, הפלפל השחור, הטימין, הקינמון, הפלפל האנגלי והציפורן. מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל וזורקים אותן בשפשוף.
מוסיפים את הכנפיים, בקבוצות, לשמן ומבשלים עד להזהבה ומבושלות, 8 עד 10 דקות.
מוציאים אותם בעזרת כף מחוררת ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג לניקוז למשך מספר דקות, ולאחר מכן מעבירים את הכנפיים לקערה גדולה.
מוסיפים את זיגוג הסוכר-רום החום והכוסברה הקצוצה ומערבבים לציפוי כל כנף.
מגישים עם רוטב צ'ימיצ'ורי.
מערבבים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הנענע, השום והחומץ במעבד מזון ומקציפים עד שהם קצוצים גס. כשהמנוע פועל, הוסף לאט את השמן דרך צינור ההזנה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים כמה פעמים עד לאיחוד.