כנפי הודו מטוגנות
כנפי הודו מטוגנות דורש בערך 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמשרת 36. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 113 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם שמן canolan, תיבול פירות ים, מלח מתובל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: כנפיים חמות מטוגנות, כנפי מפרץ ישנות מטוגנות בתנור, ו כנפי עוף מטוגנות פעמיים.
הוראות
מתבלים את חתיכות הכנף בטורקיה מכל הצדדים עם מלח מתובל, תיבול פירות ים, פלפל קאיין, ואבקת שום.
מניחים לתוך שקית ניילון, ומקררים 4 שעות ללילה.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים את כנפי ההודו בשמן החם במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפוך את הכנפיים מעל, ולהמשיך לבשל עד הבשר הוא כבר לא ורוד על העצם, 10 עד 15 דקות.