כנפי הטקילה של גיא פירי
אם יש לך גרידת ליים, מלח ופלפל כשרים, כנפי עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: כנפי הטקילה של גיא פירי, כנפי לימון טקילה, ו טקילה ליים כנפי עוף אפויות.
הוראות
הכן את הכנפיים: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל ומסדרים על תבנית אפייה בשכבה אחת. מבשלים עד רק חום פריך, על 45 דקות.
מערבבים את גרידת הסיד ומיץ, טקילה, סירופ אגבה, כמון, רוטב אדובו, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/2 כף בקערה.
יוצקים מעל הכנפיים החמות ולתת לרבד לפחות 30 דקות.
מחממים גריל גבוה. גריל הכנפיים עד מסומן, 10 עד 15 דקות, מפנה לפי הצורך.
להעביר את המרינדה לסיר ומבשלים עד עבה מעט, על 8 דקות (אתה יכול לעשות את זה על הגריל גם כן).
טפטף את הכנפיים עם הרוטב העליון עם כוסברה,אם תרצה.