כנפי העוף המפורסמות של סקוט
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 23%. מתכונים דומים: הכנפיים החמות המפורסמות של פט, כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), ו חמאה חומה כנפי מפרץ ישנות (aka כנפי העוף הטובות ביותר אי פעם!).
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק או קומקום ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מוסיפים בעדינות את הכנפיים, אחד בכל פעם, לשמן החם. מערבבים בעדינות כדי להבטיח את הכנפיים לא נדבקים זה לזה. מטגנים את כנפי העוף בשמן שחומם מראש עד מבושל דרך והם צפים בעדינות על גבי השמן, על 15 דקות. מדחום שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הכנף צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
מערבבים את החמאה המומסת, רוטב פלפל חריף, אבקת שום ופלפל שחור יחד בקערת ערבוב גדולה עד לשלב ביסודיות.
מוסיפים את הכנפיים המבושלות לרוטב ופונים למעיל; מעבירים למגש הגשה.