תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל לי סאני אנדרסון כנפי עוף הקאריביים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו דבש, חומץ תפוחים, פלפל קאיין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. מתכונים דומים: דבש קל בגריל של סאני אנדרסון-עוף דיז'ון, סאני אנדרסון של מהיר כל Sauté Veggie, ו פהיטות סטייק סאני אנדרסון עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים שיכורים.
הוראות
1
מערבבים את habanero, רוטב סויה, דבש, שניהם סוכרים, זרעי שומר, קאיין, allspice, טימין, זנגביל, שום בצל ירוק בבלנדר.
מוסיפים את החומץ, מיץ ליים ומיץ תפוזים ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
אבוקדו האס מעוך קלות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
מניחים את הכנפיים בשקית פלסטיק גדולה resealable ויוצקים את המרינדה מעליהם. חותם ומקרר 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
הסר את הכנפיים מהתיק, מניחים על הסדינים מרופדים ואופים 20 דקות. בינתיים, להביא את המרינדה לרתיחה בסיר קטן מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת בשליש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
הסר את הכנפיים מהתנור ומברשת עם זיגוג. להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F ולהמשיך לאפות עד הכנפיים מבושלים דרך, 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.