כנפי העוף של פראן אדריה עם פטריות
כנפי העוף של פראן אדריה עם פטריות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, עלה דפנה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוף צלוי של פראן אדריה, ארוחת ערב: סלט קיסר של פראן אדריה, ו ירך חזיר של פראן אדריה עם פלפלים קלויים ושמן פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את כנפי העוף במלח ופלפל שחור.
יוצקים את השמן למחבת ברזל יצוק גדול להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את כנפי העוף. מבשל, מרפרף מדי פעם, עד הכנפיים משחימים היטב, כ -30 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך אם הכנפיים חומות מהר מדי.
אם עדיין לא צמצמת את החום בינוני נמוך, לעשות זאת עכשיו, ולהוסיף את השום הקצוץ. מבשלים עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם, כחמש דקות.
מוסיף את עלה דפנה ו sprig של טימין. מערבבים היטב, ולתת לבשל במשך כמה שניות. ואז יוצקים ביין הלבן. הפעל את החום עד בינוני גבוה ולתת את הנוזל להפחית במשך דקה בערך.
תוסיף את הפטריות. מערבבים היטב ולתת לבשל במשך שתי דקות. לאחר מכן יוצקים במים, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם והפטריות רכות, כחמש דקות.