קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

כנפי העוף של פראן אדריה עם פטריות

כנפי העוף של פראן אדריה עם פטריות
כנפי העוף של פראן אדריה עם פטריות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, עלה דפנה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוף צלוי של פראן אדריה, ארוחת ערב: סלט קיסר של פראן אדריה, ו ירך חזיר של פראן אדריה עם פלפלים קלויים ושמן פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את כנפי העוף במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2
יוצקים את השמן למחבת ברזל יצוק גדול להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את כנפי העוף. מבשל, מרפרף מדי פעם, עד הכנפיים משחימים היטב, כ -30 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך אם הכנפיים חומות מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אם עדיין לא צמצמת את החום בינוני נמוך, לעשות זאת עכשיו, ולהוסיף את השום הקצוץ. מבשלים עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיף את עלה דפנה ו sprig של טימין. מערבבים היטב, ולתת לבשל במשך כמה שניות. ואז יוצקים ביין הלבן. הפעל את החום עד בינוני גבוה ולתת את הנוזל להפחית במשך דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
תוסיף את הפטריות. מערבבים היטב ולתת לבשל במשך שתי דקות. לאחר מכן יוצקים במים, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם והפטריות רכות, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.