כנפי עוף אפויות מקסיקניות
כנפי עוף אפויות מקסיקניות עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח זהב, חמאה, תערובת לתיבול אל טאקו ישנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כנפי עוף מקסיקניות, כנפי עוף אפויות, ו כנפי עוף אפויות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 218°. קו שני מחבתות 15x10x1 אינץ ' עם רדיד. לרסס רדיד בנדיבות עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב רוטב, צ ' ילי, 1 כף של תערובת תיבול טאקו ואת כוסברה; לקרר.
בשנת גלון בגודל resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב קמח הנותרים טאקו תיבול לערבב.
להוסיף עוף לשקית; לאטום, ולנער כדי מעיל עוף.
מניחים 1 אינץ ' זה מזה במחבתות.
מברשת צמרות וצדדים של עוף עם חמאה מומסת.
אופים 20 דקות. הפעל עוף. לסובב מחבתות, ואופים 10 עד 12 דקות יותר או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (לפחות 74°).
מניחים עוף על נייר מגבת מרופדת צלחת חסינת חום כדי לנקז.