כנפי עוף באפלו II
כנפי עוף באפלו II עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. . אם יש לכם רוטב פלפל, מלח, חומץ מזוקק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים 2 כפות חמאה בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' בתנור שחומם מראש. עוף מעיל עם קמח, לנער את עודף ומקום בצלחת.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. להפוך חתיכות ואופים חשופים במשך 20 עד 25 דקות נוספות, או עד עוף מבושל דרך ולא עוד ורוד בתוך כאשר חתיכות עבים נחתכים במרכז.
בקערה קטנה לשלב את הנותרים 1 כף חמאה, חומץ, רוטב פלפל ומלח ומערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים עוף וזורקים עד מצופה באופן שווה בתערובת.
מגישים עם רוטב סלט גבינה bleu.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.