כנפי עוף בגריל עם רוטב חריף חריף צ'יפוטלה ורוטב טבילת גבינה כחולה
כנפי עוף בגריל עם רוטב חריף חריף צ'יפוטלה ורוטב טבילת גבינה-יוגורט כחול נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 96 גרם של שומן, וסך הכל 1240 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 8 דקות. גשו לסופר וקנו את אבקת אנצ'ו צ' ילה, כנפי עוף, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו כנפי עוף עם זיגוג דבש חם אדום וגבינה כחולה-סלרי טבילה רוטב, צ'יפס סטייק בגריל עם רוטב טבילת גבינה כחולה מתובל, ו באפלו בסגנון כנפיים חמות עם רוטב טבילה גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
גריל חום גבוה. לזרוק כנפיים בכמה כפות שמן מתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים על הגריל בשכבות בודדות וגריל עד חום זהוב משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות לכל צד.
להקציף יחד את החומץ, חרדל דיז 'ון, פירה צ' יפוטלה, דבש, ושמן בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
ממיסים חמאה במחבת גדולה או בסיר גדול על הסורגים של הגריל.
מוסיפים את תערובת הרוטב החריף ומביאים לרתיחה.
לטאטא באבקת אנצ 'ו צ' ילה ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מוסיפים את הכנפיים ומבשלים, ערבוב, במשך 2 עד 3 דקות.
מגישים עם מטבל גבינה-יוגורט כחול.
מערבבים את כל החומרים בקערה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.