קושימומחה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

כנפי עוף בגריל עם רוטב חריף חריף צ'יפוטלה ורוטב טבילת גבינה כחולה

כנפי עוף בגריל עם רוטב חריף חריף צ'יפוטלה ורוטב טבילת גבינה כחולה
כנפי עוף בגריל עם רוטב חריף חריף צ'יפוטלה ורוטב טבילת גבינה-יוגורט כחול נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 96 גרם של שומן, וסך הכל 1240 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 8 דקות. גשו לסופר וקנו את אבקת אנצ'ו צ' ילה, כנפי עוף, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו כנפי עוף עם זיגוג דבש חם אדום וגבינה כחולה-סלרי טבילה רוטב, צ'יפס סטייק בגריל עם רוטב טבילת גבינה כחולה מתובל, ו באפלו בסגנון כנפיים חמות עם רוטב טבילה גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
גריל חום גבוה. לזרוק כנפיים בכמה כפות שמן מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים על הגריל בשכבות בודדות וגריל עד חום זהוב משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להקציף יחד את החומץ, חרדל דיז 'ון, פירה צ' יפוטלה, דבש, ושמן בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
ממיסים חמאה במחבת גדולה או בסיר גדול על הסורגים של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים את תערובת הרוטב החריף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
7
לטאטא באבקת אנצ 'ו צ' ילה ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים את הכנפיים ומבשלים, ערבוב, במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
9
מגישים עם מטבל גבינה-יוגורט כחול.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
מטבל יוגורטמטבל יוגורט
10
מערבבים את כל החומרים בקערה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.