כנפי עוף ברביקיו עם חמאת גבינה כחולה
כנפי עוף ברביקיו עם חמאת גבינה כחולה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 912 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, מלח כשר ופלפל, כמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כנפי עוף עם מטבל גבינה כחול, כנפי עוף באפלו W / מטבל גבינה כחול, ו כנפי עוף דביקות עם מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החמאה ו 4 אונקיות של הגבינה הכחולה עד חלקה מאוד.
מעבירים לקערת הגשה ומניחים בצד בטמפרטורת החדר.
בבלנדר, מחית את רוטב ברביקיו, פלפלים, 1 כפית של כמון ו 1 כפית של פפריקה עד חלקה.
יוצקים לתוך קערת ערבוב גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הכנפיים.
בצלחת רדודה, מקציפים יחד את הקמח, הנותרים כמון ופפריקה, ומתבלים אותו במלח ופלפל.
מפזרים את הכנפיים עם מלח ופלפל. למלא סיר עמוק, כבד עם 6 אינץ ' של שמן וחום ל 365 מעלות F, או מחממים טיגון עמוק.
לזרוק את כנפי העוף בקמח המנוסה עד מצופה היטב, רועד את הקמח העודף. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב, פריך ומבושל דרך, על 13 דקות.
מסננים בקצרה על מגבות נייר לפני הוספת אותם לרוטב ולזרוק אותם למעיל בזמן שהם עדיין חמים.
להעביר את הכנפיים למגש הגשה. לגרוף קצת חמאת הגבינה הכחולה על גבי הכנפיים להמס; לשרת את השאר בצד לטבילה.
מפזרים את הגבינה הכחולה הנותרת מעל ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.