כנפי עוף הוואי
כנפי עוף הוואי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 107 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, קורנפלור, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו כנפי עוף הוואי, כנפי עוף הוואי, ו כנפי עוף הוואי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, ולרסס עם ספריי בישול nonstick.
לזרוק כנפי עוף עם מלח שום, ולהניח בצד במשך 10 דקות.
מניחים קורנפלור בשקית פלסטיק גדולה; לזרוק את הכנפיים, כמה בכל פעם עד מצופה. לנער את עודף קורנפלור, ואז לטבול לתוך ביצה מוכה. לנער כנפיים בקורנפלור שוב, ואז מטגנים עד חום זהוב בטיגון עמוק.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מערבבים יחד חומץ, מיץ אננס, קטשופ, דבש, ורוטב סויה בסיר על חום בינוני גבוה. ברגע שהרוטב מגיע לרתיחה, מניחים את כנפי העוף בקערה, יוצקים את כל אבל 1/2 כוס הרוטב overtop, וזורקים למעיל. שמור נשאר רוטב לצלחת.
מניחים כנפי עוף על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ואז מוסיפים רוטב, מסתובבים ואופים במשך 20 דקות נוספות.
כדי לשרת, מניחים כנפיים על מגש, ומפזרים זרעי שומשום ובצל ירוק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.