כנפי עוף חזיז
כנפי עוף חזיז הוא חלב חינם הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1093 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן כל אחד. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח כשר, רוטב סויה, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ברוטב סויה נתרן נמוך אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בננה מפוצלת כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כנפי עוף חזיז בגריל, כנפי עוף בוטנים תאילנדיות פיקנטיות עם רוטב הבנרו פטל (כנפי פי. בי וג'יי), ו עוף חזיז.
הוראות
חותכים את כנפי העוף זה מזה במפרקים וזורקים את הקצות.
שלבו 6 כוסות מים, 1/4 כוס מהדבש, 1/4 כוס מרוטב הצ ' ילי-שום והמלח בקערת זכוכית גדולה. מערבבים עד להמסת המלח.
מוסיפים את הכנפיים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד 4 שעות.
להכנת רוטב ההטבלה והטבילה, שלבו בקערה קטנה את רוטב הצ 'ילי-שום שנותר, הדבש שנותר, רוטב סויה מתוק, סריראצ' ה, רוטב סויה דל נתרן, ג ' ינג ' ר וחומץ ומערבבים היטב. מניחים בצד מחצית מהרוטב להגשה על מנת למנוע זיהום.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מסננים את הכנפיים ומפזרים עליהם מלח ים ופלפל. צולים את הכנפיים עד להזהבה, 15 עד 20 דקות, הופכים לפי הצורך. כשהכנפיים מגיעות לצבע הנכון, המשיכו לבשל על אש עקיפה עד שהן מגיעות לעשייה הרצויה, ואז הדביקו אותן ברוטב, והפכו לפי הצורך עד שהכנפיים מבריקות ומצופות היטב.
מקשטים את הכנפיים בבצל הירוק ושומשום ומגישים עם רוטב הטבילה השמור.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, שרדונה, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ
פינו נואר, יין מבעבע ושרדונה הם הבחירות המובילות שלי לכנפי עוף. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הן בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחדמקווה יין פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![יין פינו נואר]()
יין פינו נואר
רוב מונדבי ג ' וניור יצר בעבודת יד את הפינו נואר הזה מכרמים נבחרים ברחבי נאפה, סונומה והחוף המרכזי. פינו נואר בקליפורניה שלנו מציג את עדינות הענב בכך שהוא מאפשר תקופת הבשלה ממושכת על הגפן. זה יבטיח גישה רכה ועוצמה בסיסית מסקרנת של טעמי תות ותמרים. מיושן באלון אמריקאי מעגל את תחושת הפה על ידי הצגת מבנה טאנין וגימור מתובל אך שופע.