קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

כנפי עוף מזוגגות כתום זנגביל

כנפי עוף מזוגגות כתום זנגביל
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם סוכר, זנגביל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-5 דקות. נסו כנפי עוף מזוגגות כתומות, כנפי עוף כתומות מזוגגות, ו כנפי עוף מזוגגות בכתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית גדולה, resealable, לערבב את ריכוז מיץ תפוזים, מיץ לימון, רוטב הויסין, שמן צמחי, סוכר, זנגביל, ושום טרי.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
הוסף כנפי עוף, חותם, ולנער כדי מעיל באופן שווה. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
לפרוש כנפיים על נייר עם מרינדה, ואופים במשך 45 דקות, עד חום ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פלפל ארבולפלפל ארבול
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
5
מעבירים למגש, ומקשטים עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.