כנפי עוף מזוגגות כתום זנגביל
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם סוכר, זנגביל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-5 דקות. נסו כנפי עוף מזוגגות כתומות, כנפי עוף כתומות מזוגגות, ו כנפי עוף מזוגגות בכתום (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית גדולה, resealable, לערבב את ריכוז מיץ תפוזים, מיץ לימון, רוטב הויסין, שמן צמחי, סוכר, זנגביל, ושום טרי.
הוסף כנפי עוף, חותם, ולנער כדי מעיל באופן שווה. מקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול עם רדיד אלומיניום.
לפרוש כנפיים על נייר עם מרינדה, ואופים במשך 45 דקות, עד חום ומבריק.
מעבירים למגש, ומקשטים עם בצל ירוק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.