קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

כנפי עוף צלויות ברוטב משמש חריף

כנפי עוף צלויות ברוטב משמש חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף צלויות עם רוטב משמש חריף. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 661 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, פלפל, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כנפי עוף ברוטב משמש חריף, כנפי עוף צלויות משמש מזוגגות, ו כנפי עוף צלויות בסגנון תאילנדי עם רוטב חם וחמוץ.

הוראות

1
מטאטא Preheat. שורה תחתונה של מחבת broiler עם נייר, ואז מתלה שמן של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
2
לזרוק כנפיים עם שמן, פלפל שחור, ו 2 כפיות מלח בקערה גדולה, ואז להפיץ בשכבה 1 על מתלה של מחבת broiler. מטגן 4 עד 5 סנטימטרים מחום, מתהפך פעם אחת, עד מבושל בקושי דרך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בעוד כנפיים הם צולים, שימורי תערובת, מיץ ליים, שום, כמון, קאיין, הנותרים 1/4 כפית מלח במעבד מזון או בלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לסיר כבד קטן ומביאים לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
5
מברשת 1/4 כוס רוטב על כנפיים מבושלות צלוי 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מברשת כנפיים עם 1/4 כוס רוטב שוב, ואז להפוך את הכנפיים מעל ולהתחכך עם עוד רוטב 1/4 כוס. צלייה עד השחמה עמוקה יותר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מברשת עם רוטב שנותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.