כנפי צ'ילי עם רוטב טבילה של חוות גבינה כחולה
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לתיבת המתכונים שלך, כנפי צ'ילי עם רוטב טבילה של חוות גבינה כחולה עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן וקטוגני זה משרת 4 . גשו לסופר וקנו שמיר, רוטב ווסטרשייר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 5 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. נסו כנפיים חמות בסגנון באפלו עם רוטב טבילה בגבינה כחולה, כנפי עוף בגריל עם רוטב חריף צ'יפוטלה חריף ורוטב טבילה גבינה כחולה-יוגורט, ו טאקיטוס עוף אפוי באפלו ראנץ ' עם רוטב טבילה בגבינה כחולה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים בקערה קטנה את השמנת החמוצה, הגבינה הכחולה, החמאה, העירית, השמיר, הפטרוזיליה, הרוטב החם, מיץ הלימון והשום ומתבלים במלח ופלפל. שמור את הרוטב במקרר עד מוכן לשרת.
לכנפיים: ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את השום. מבשלים את השום במשך 1 דקה.
מוסיפים את הרוטב החם, רוטב הסויה ווסטרשייר ומביאים לרתיחה.
מסירים את הרוטב מהאש ומניחים בצד.
ממלאים סיר גדול וכבד קצת יותר מחצי הדרך בשמן.
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום טיגון עמוק המוחדר לשמן רושם 350 מעלות צלזיוס. מיד לזרוק את הכנפיים החמות עם הרוטב.
מגישים את הכנפיים עם רוטב הטבילה בצד.
יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין אדום יבש, יין מבעבע, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, אבקת זרעי אהבה, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט, ורוד נוצץ
יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב הם בחירה מצוינת לכנפי עוף. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הן בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מיגל טורס קורדיירה שרדונה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![מיגל טורס קורדיירה שרדונה]()
מיגל טורס קורדיירה שרדונה
האף מציג מורכבות ארומטית רבה, חושף תווים פרחוניים, אפרסק וליצ ' י. טרי בחיך, עם חומציות עסיסית, ופס ברנדי שהוא סימן ההיכר של קרקעות הגיר של לימרי.נשגב עם קוויאר. אידיאלי עבור שותף עבור פורל וסלמון מעושן, פירות ים טריים וכל מנות דגים, אם אפוי או ברוטב.