קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

כנפיים בקולה

כנפיים בקולה
כנפיים בקולה יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, סוכר חום, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כנפיים חריפות קולה, כנפי קוקה קולה, ו כנפי עוף מזוגגות קולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים כנפי עוף בתבשיל רדוד. מתבלים במלח שום ומלח בצל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
3
מערבבים קולה, סוכר ורוטב סויה; יוצקים תערובת על כנפי עוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
קולהקולה
4
אופים, מכוסה, ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 2 שעות. הפעל כנפיים על כל 30 דקות. לחשוף, ואופים במשך 1 עד 2 שעות נוספות. הפעל כנפיים כל 30 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.