כנפיים דביקות
גשו לסופר וקנו כנפי עוף, בצל ירוק, רוטב צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. נסו כנפיים חמות ודביקות, כנפיים חמות ודביקות, ו כנפי סויה דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. משמנים תבנית אפייה גדולה.
מערבבים בצל ירוק, דבש, רוטב סויה, רוטב צ ' ילי, רוטב צדפות, שמן שומשום, זנגביל ושום בקערה גדולה.
מניחים כנפיים עם רוטב בשכבה אחת בתבנית אפייה מוכנה.
אופים, מפנה מדי פעם, 25 דקות או עד עוף הוא השחמה שווה.
הגדל את טמפרטורת התנור לצלייה. כנפי צלייה 6 סנטימטרים מחום, מסתובב מדי פעם, במשך 8 דקות או עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף.
הסר כנפיים לצלחת; רוטב כפית מעל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.