כנפיים חמות באפלו
כנפיים חמות באפלו נטול גלוטן, ו ומספק כ 6 מנות. מתאבן זה יש 572 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, רוטב חריף, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: כנפיים ודברים כנפי תאו שום, כנפי באפלו וטופו באפלו טבעוני, ו כנפי באפלו.
הוראות
חותכים קצות כנפיים, וזורקים; חותכים כנפיים לשניים במפרק, אם תרצה בכך.
מניחים 1 חבילת סלט תערובת בשקית פלסטיק zip העליון גדול; להוסיף כנפיים, ולנער מעיל.
מניחים כנפיים בשכבה אחת במחבת ג 'לירול מרופדת בנייר אלומיניום משומן קלות 15-x 10 אינץ'.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד השחמה.
הסר מחבת מהתנור, ולהפחית את החום ל 35
מערבבים יחד את החבילה שנותרה של תערובת רוטב סלט, חמאה, והבא 3 מרכיבים.
יוצקים על כנפיים; אופים ב 350 במשך 30 דקות יותר.
* 1 (3 פאונד) חבילת כנפיים קפואות, מופשר ושטוף, ניתן להחליף.
מכרזים באפלו: תחליף 1 (28-אונקיה) חבילת רצועות עוף פריך לכנפיים.
מניחים מכרזים על מתלה משומן קלות במחבת broiler.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד השחמה.
יוצקים רוטב על מכרזים, ואופים ב 400 במשך 5 דקות יותר. זה 4 עד 6 מנות.
סלט מכרז תאו: לזרוק יחד רומיין וחסה קרחון, עגבניות טריזים, מלפפון פרוס, ובצל קצוץ. למעלה עם מכרזים באפלו קרוטונים, וטפטוף עם רוטב ראנץ ' או גבינה כחולה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.