כנפיים חמות ודביקות
כנפיים חמות ודביקות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. אם יש לכם שימורי משמש-אננס, אורגנו, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: כנפיים דביקות, כנפי סויה דביקות, ו אדום חם דביק כנפיים.
הוראות
מטאטא אור. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום; להפריש. יש לשטוף את הכנפיים במים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים כנפיים על אפיית העור בצד למעלה. צלייה כנפיים במשך 8 עד 10 דקות תוך הכנת רוטב. הערה: צעד זה יכול להיות מושמט, אבל מייצר אגף טעימות טוב יותר.
מניחים כנפיים בcrock של 4 ליטר סיר איטי. בקערה, מערבבים לשלב מרכיבים שנותרו.
יוצקים על כנפיים ומערבבים למעיל.
מניחים מכסה על סיר איטי ומבשלים על הגדרה גבוהה עבור 2 1/2 ל 3 1/2 שעות.