פסטה עם עגבניות כפולות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה כפולה עם סלמון, התאמה אישית, ו פסטה עם גבינה כפולה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
Hit oil ב nonstick גדול; חום גבוה להוסיף בצל מבשלים דקות, מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים עגבניות, מלח, פלפל שחור ופלפל אדום. להפחית חום ומבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיף
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסננים לתוך מסננת מעל קערה; מוסיפים עגבניות מיובשות למי פסטה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בואו לעמוד 10 דקות; לנקז.
6
מערבבים פסטה ועגבניות מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
מתכון לפיצוצ'רי
7
מערבבים תערובת פסטה ותערובת שזיף-עגבניות בקערה גדולה; מערבבים בקערה 3/4 גבינות, זיתים ופטרוזיליה. מחלקים פסטה באופן שווה בין 4 קערות; מקשטים כל אחד עם 2 כפות פרמזן.