כפול עגבניות פסטה
פסטה עם עגבניות כפולות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה כפולה עם סלמון, התאמה אישית, ו פסטה עם גבינה כפולה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
Hit oil ב nonstick גדול; חום גבוה להוסיף בצל מבשלים דקות, מערבבים לעתים קרובות.
מוסיפים עגבניות, מלח, פלפל שחור ופלפל אדום. להפחית חום ומבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים לתוך מסננת מעל קערה; מוסיפים עגבניות מיובשות למי פסטה שמורים.
בואו לעמוד 10 דקות; לנקז.
מערבבים פסטה ועגבניות מיובשות.
מערבבים תערובת פסטה ותערובת שזיף-עגבניות בקערה גדולה; מערבבים בקערה 3/4 גבינות, זיתים ופטרוזיליה. מחלקים פסטה באופן שווה בין 4 קערות; מקשטים כל אחד עם 2 כפות פרמזן.