המתכון כמו שאתה אוהב-זה עוגת חג המולד יכול להתבצע בעוד כ-3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 694 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה מושלם עבור חג המולד. 296 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח יקר למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, אגוזי ברזיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 37%. נסו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת חג המולד, ו עוגת חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את תערובת הפירות המיובשת שבחרת לתוך קערה גדולה עם הבחירה של אלכוהול או תה, גרידת הדר ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
אלכוהול
1 כף סוכר אדום גס
תה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים היטב, לכסות ולהשאיר לילה.
3
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
חמאה וכפולה קו בדיל עוגה עמוקה 20 ס "מ עגול או 18 ס" מ מרובע עם קלף אפייה מספיק לבוא על 2.5 ס " מ מעל החלק העליון של הפח. לעטוף את החלק החיצוני של הפח עם כמה גיליונות של עיתון, הבטחת עם סיכות או חוט.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
מקציפים את החמאה, הסוכר והוניל עד שמנת, ואז להכות את הביצים אחד אחד. עצה בקמח, תבלינים מעורבים, פירות יבשים ספוג וכל נוזל מהקערה, בתוספת האגוזים שנבחרו שלך, אם משתמשים. מערבבים הכל יחד, ואז לגרד לתוך פח העוגה. באמצעות החלק האחורי של הכף שלך, לעשות שקע קל במרכז התערובת, ואז אופים עבור 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
תבלינים מעורבים
סוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
הסוכריות של Peachie-o
6
הפחת את התנור ל-140c / 120c fan / gas 1, כסה באופן רופף את החלק העליון של העוגה בגיליון כפול של נייר כסף או אפייה קלף, ואפה לעוד 45 דקות-1 hr או עד ששיפוד יצא נקי מלמטה. מגניב בדיל, ואז להרים ולעטוף גדולנייר חסין או קלף אפייה. שמור בדיל עוגה עם מכסה הדוק, או עטוף גיליון גדול של נייר, במקום קריר, כהה עד 6 חודשים. לפתוח את העוגה כל שבוע או שבועיים כדי להאכיל על ידי מציץ עם שיפוד בכמה מקומות ומטפטף קצת יותר של אלכוהול או תה שבחרת.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
תה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת חג המולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.