קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

כפי שאתה אוהב את זה עוגת חג המולד

כפי שאתה אוהב את זה עוגת חג המולד
המתכון כמו שאתה אוהב-זה עוגת חג המולד יכול להתבצע בעוד כ-3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 694 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה מושלם עבור חג המולד. 296 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח יקר למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, אגוזי ברזיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 37%. נסו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת חג המולד, ו עוגת חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את תערובת הפירות המיובשת שבחרת לתוך קערה גדולה עם הבחירה של אלכוהול או תה, גרידת הדר ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
אלכוהולאלכוהול
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים היטב, לכסות ולהשאיר לילה.
3
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חמאה וכפולה קו בדיל עוגה עמוקה 20 ס "מ עגול או 18 ס" מ מרובע עם קלף אפייה מספיק לבוא על 2.5 ס " מ מעל החלק העליון של הפח. לעטוף את החלק החיצוני של הפח עם כמה גיליונות של עיתון, הבטחת עם סיכות או חוט.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
מקציפים את החמאה, הסוכר והוניל עד שמנת, ואז להכות את הביצים אחד אחד. עצה בקמח, תבלינים מעורבים, פירות יבשים ספוג וכל נוזל מהקערה, בתוספת האגוזים שנבחרו שלך, אם משתמשים. מערבבים הכל יחד, ואז לגרד לתוך פח העוגה. באמצעות החלק האחורי של הכף שלך, לעשות שקע קל במרכז התערובת, ואז אופים עבור 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הפחת את התנור ל-140c / 120c fan / gas 1, כסה באופן רופף את החלק העליון של העוגה בגיליון כפול של נייר כסף או אפייה קלף, ואפה לעוד 45 דקות-1 hr או עד ששיפוד יצא נקי מלמטה. מגניב בדיל, ואז להרים ולעטוף גדולנייר חסין או קלף אפייה. שמור בדיל עוגה עם מכסה הדוק, או עטוף גיליון גדול של נייר, במקום קריר, כהה עד 6 חודשים. לפתוח את העוגה כל שבוע או שבועיים כדי להאכיל על ידי מציץ עם שיפוד בכמה מקומות ומטפטף קצת יותר של אלכוהול או תה שבחרת.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת חג המולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "