כפתורי משמש
כפתורי משמש דורשים בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 195 גרם של שומן, וסך הכל 3271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך קמח, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כפתורי משמש, כפתורים, ו כפתורי ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה.
מוסיפים חלמונים ווניל ומכים עד מעורבב היטב. מערבבים קמח ומלח ומכים רק עד הבצק מגיע יחד.
בקערה קטנה, מקציפים את החלבונים כדי להתמזג.
מניחים אגוזי מלך בקערה קטנה אחרת. לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'. טובלים כל אחד בחלבונים, הופכים למעיל לחלוטין, ואז מגלגלים באגוזים למעיל.
מקום על 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות. לחץ על האגודל בעדינות במרכז כל עוגייה כדי ליצור הזחה.
אופים עוגיות בתנור 325 עד השחמה קלה, 18 עד 20 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
כפית על 1/2 ריבה כפית למרכז של כל עוגייה מקוררת.