כרוב אדום, גבינה כחולה, ו Empañadas אגוז
צריך מנה צמחונית בצד? כרוב אדום, גבינה כחולה, ו Empañadas אגוז יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 287 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם allspice הקרקע, קיצור ירקות, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 35%. נסו כרוב אדום, גבינה כחולה, ו Empañadas אגוז, אמפנדס עוף באפלו עם רוטב גבינה כחולה, ו טריז אגוז וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק, לשלב את הקמח אורגנו בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים את הקיצור ומערבבים במהירות נמוכה עד שהתערובת דומה לשיבולת שועל. בקערה, לשלב את המים והמלח, ולאט לטפטף לתוך המיקסר בזמן על מהירות נמוכה.
מערבבים עד שהמים נספגים במלואם; אל תעבדו יותר מדי על הבצק או שהוא ייצור כדור. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים למשך 30 דקות.
כדי להכין את המילוי, לשלב את הכרוב, בצל, jalapeño, חרדל, חזרת, canela, allspice, חומץ, סוכר, מלח, ו 1/2 כוס מים בסיר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים, מכוסה, במשך 1 שעה, או עד הכרוב הוא רך.
הסר את המחבת מהחום, תן להתקרר, ולנקז. בקערת ערבוב, לשלב את כרוב מקורר עם Gorgonzola ואגוזים ולהניח בצד.
הסר את הבצק הצונן מהמקרר וחתך ל -16 חתיכות שוות. באמצעות מערוך מקור קל, לגלגל כל חתיכה לתוך מעגל על 1/8 אינץ ' עבה. בקערה, מקציפים יחד את הביצה והמים. מחלקים את מילוי הכרוב באופן שווה בין המעגלים, ומניחים אותו במרכז כל אחד. עם מברשת מאפה, לצחצח את הקצוות החשופים של הבצק עם לשטוף את הביצה. בזהירות לקפל כל מעגל לשניים, לוודא את המילוי הוא אטום לחלוטין בפנים, ו crimp את הקצוות עם מזלג. לעשות חריץ קטן בחלק העליון של כל אמפנדה כדי לאפשר את האדים לברוח.
מניחים את empanadas על גיליון עוגיות משומן קלות מברשת עם שאר הביצה לשטוף.
מעבירים לתנור ואופים במשך 25 דקות, או עד שהמאפה מבריק וזהוב.
דרום-מערב צמחוני מאת סטפן פילס