קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

כרוב אדום חריף

כרוב אדום חריף
כרוב אדום חם חריף עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 97 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, חומץ תפוחים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, ו כרוב sambharo / סלט כרוב חם Gujarati.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ותפוח בחמאה מומסת עד הבצל שקוף ותפוח רך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תפוחתפוח
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מערבבים יין, חומץ תפוחים, חומץ יין אדום, סוכר חום, קינמון, ואגוז מוסקט לתערובת בצל; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
בצלבצל
ייןיין
3
מוסיפים כרוב לתערובת בצל ומערבבים למעיל; מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום ומבשלים עד הכרוב התרכך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרובכרוב
בצלבצל

ציוד