קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות31
מגזין

כרוב אדום כבוש

כרוב אדום כבוש
כרוב אדום כבוש לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 2066 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש פלפל, עלי דפנה, חומץ סיידר, וסוכר מגורען. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 92%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרוב כבוש כרוב כבוש, כרוב אדום כבוש מתובל, ו המבורגר קציצה דני עם כרוב אדום כבוש.

הוראות

1
מניחים את הכרוב הקרוע במסננת מעל הכיור ומפזרים מלח. השאירו במשך 2-3 שעות, ולאחר מכן לנקז ולשטוף את המלח. לשלם יבש עם מגבת תה נקי.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
שים את החומץ, יין, סוכר, פלפל ועלי דפנה לסיר גדול, רחב ומבשל עד הנוזל מופחת על ידי כמחצית. להפריש עבור 10 דקות כדי להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
עבור חריף נוסףעבור חריף נוסף
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
3
מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קנקן או קערה, ולהשליך את גרגירי פלפל ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
עבור חריף נוסףעבור חריף נוסף
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
שים את הכרוב ואת זרעי חרדל לתוך קערה גדולה, ולאחר מכן לשפוך את הנוזל המתוח מעל.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
5
להעביר את הכרוב ואת כבישה נוזלי לתוך צנצנות מעוקרים חותם. יחזיק מעמד חודש במקרר.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)