כרוב אדום כבוש
כרוב אדום כבוש לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 2066 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש פלפל, עלי דפנה, חומץ סיידר, וסוכר מגורען. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 92%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרוב כבוש כרוב כבוש, כרוב אדום כבוש מתובל, ו המבורגר קציצה דני עם כרוב אדום כבוש.
הוראות
מניחים את הכרוב הקרוע במסננת מעל הכיור ומפזרים מלח. השאירו במשך 2-3 שעות, ולאחר מכן לנקז ולשטוף את המלח. לשלם יבש עם מגבת תה נקי.
שים את החומץ, יין, סוכר, פלפל ועלי דפנה לסיר גדול, רחב ומבשל עד הנוזל מופחת על ידי כמחצית. להפריש עבור 10 דקות כדי להחדיר.
מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קנקן או קערה, ולהשליך את גרגירי פלפל ועלי דפנה.
שים את הכרוב ואת זרעי חרדל לתוך קערה גדולה, ולאחר מכן לשפוך את הנוזל המתוח מעל.
להעביר את הכרוב ואת כבישה נוזלי לתוך צנצנות מעוקרים חותם. יחזיק מעמד חודש במקרר.