כרוב אדום מוקפץ עם קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כרוב אדום מוקפץ עם קוקוס. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 27 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב, מים, זרעי כמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, אחד-בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (קל + Paleo), ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן.
מוסיפים את זרעי החרדל ומבשלים על חום מתון רק עד שהם מתחילים פופ, על 30 שניות.
מוסיף את הכמון וקארי עלים ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את הכרוב והכורכום ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא פריך רך, על 3 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס המים ומבשלים עד שהמים מתאדים והכרוב רך, 5 עד 6 דקות יותר. בטל את עלי המפרץ, אם אתה משתמש.
בינתיים, במעבד מזון מיני, להוסיף את השום, צ ' ילה, קוקוס הנותרים 1/4 כוס מים ודופק כדי להדביק.
לגרד את הדבק למחבת ולזרוק למעייל את הכרוב האדום. לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות. מתבלים במלח ומגישים.