קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות92
מגזין

כרוב אדום-סלט אנדיב

כרוב אדום-סלט אנדיב
לכו לחנות ואספו שאלוט, חרדל דיז'ון, כרוב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד גם הר ד ' אובר זול. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט כרוב אדום, רדיצ'יו ואנדיב / סלט חורף, סלט אנדיב אדום ולבן, ו סלט אנדיב אדום וגרגר הנחלים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה; צולים עד להזהבה, כ -12 דקות. משרים את שאלוט במים קרים, 10 דקות, ולאחר מכן לנקז ולשטוף. זורקים את הכרוב עם 1 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הקציפו בקערה אחרת את החומץ, מיץ הלימון, החרדל, הסוכר ו -1 / 2 כפית הפלפל. מקציפים בהדרגה את שמן הזית, ואז את הקרם פרש. מערבבים פנימה את הסלרי והשאלוט.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים לכרוב וזורקים. מכסים ומצננים לפחות 30 דקות או עד 6 שעות. לפני ההגשה פורסים דק את האנדיב לאורכו וזורקים עם תערובת הכרוב; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אנדיבאנדיב
5
מפזרים את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות את וי די רומנס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-36 דולר לבקבוק.
וי די רומנס שרדונה
וי די רומנס שרדונה
יין יבש עשוי 100% ענבי שרדונה.