קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות92
מגזין

כרוב אדום-סלט אנדיב

כרוב אדום-סלט אנדיב
לכו לחנות ואספו שאלוט, חרדל דיז'ון, כרוב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד גם הר ד ' אובר זול. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט כרוב אדום, רדיצ'יו ואנדיב / סלט חורף, סלט אנדיב אדום ולבן, ו סלט אנדיב אדום וגרגר הנחלים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה; צולים עד להזהבה, כ -12 דקות. משרים את שאלוט במים קרים, 10 דקות, ולאחר מכן לנקז ולשטוף. זורקים את הכרוב עם 1 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הקציפו בקערה אחרת את החומץ, מיץ הלימון, החרדל, הסוכר ו -1 / 2 כפית הפלפל. מקציפים בהדרגה את שמן הזית, ואז את הקרם פרש. מערבבים פנימה את הסלרי והשאלוט.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים לכרוב וזורקים. מכסים ומצננים לפחות 30 דקות או עד 6 שעות. לפני ההגשה פורסים דק את האנדיב לאורכו וזורקים עם תערובת הכרוב; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
אנדיבאנדיב
5
מפזרים את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות את וי די רומנס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-36 דולר לבקבוק.
וי די רומנס שרדונה
וי די רומנס שרדונה
יין יבש עשוי 100% ענבי שרדונה.