קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות92
מגזין

כרוב אדום-סלט אנדיב

כרוב אדום-סלט אנדיב
לכו לחנות ואספו שאלוט, חרדל דיז'ון, כרוב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד גם הר ד ' אובר זול. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט כרוב אדום, רדיצ'יו ואנדיב / סלט חורף, סלט אנדיב אדום ולבן, ו סלט אנדיב אדום וגרגר הנחלים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה; צולים עד להזהבה, כ -12 דקות. משרים את שאלוט במים קרים, 10 דקות, ולאחר מכן לנקז ולשטוף. זורקים את הכרוב עם 1 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הקציפו בקערה אחרת את החומץ, מיץ הלימון, החרדל, הסוכר ו -1 / 2 כפית הפלפל. מקציפים בהדרגה את שמן הזית, ואז את הקרם פרש. מערבבים פנימה את הסלרי והשאלוט.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים לכרוב וזורקים. מכסים ומצננים לפחות 30 דקות או עד 6 שעות. לפני ההגשה פורסים דק את האנדיב לאורכו וזורקים עם תערובת הכרוב; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
אנדיבאנדיב
5
מפזרים את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות את וי די רומנס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-36 דולר לבקבוק.
וי די רומנס שרדונה
וי די רומנס שרדונה
יין יבש עשוי 100% ענבי שרדונה.