כרוב אדום עם בראמלי תפוחים ואגוזים
כרוב אדום עם בראמלי תפוח & אגוזי מלך לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 106 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אגוזי מלך, חמאה, סוכר muscovado, עלה דפנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט כרוב אדום עם תפוח ירוק, שימורי אוכמניות, ואגוזי מלך קלויים, סלט כרוב אדום עם אגסים ואגוזים, ו סלט כרוב אדום עם אגוזי מלך וצימוקים - 4 נקודות.
הוראות
שים את הכרוב במחבת רדודה רחבה עם חמאה, תפוח, עלה דפנה וציפורן. לבשל, ערבוב, עד הכרוב מתחיל לנבול.
מוסיף את החומץ (לעמוד בחזרה ולא לנשום עד שקיטור שוכך), ולאחר מכן להמשיך לערבב לבשל עד החומץ כמעט נעלם.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא מומס לחלוטין להיזהר לא לתת לו לשרוף.
מפזרים אגוזים לשרת. זה יהיה להקפיא היטב אבל לתת לו להפשיר לחלוטין לפני reheating בעדינות במחבת או מיקרוגל.