אם יש לך בערך 1 שעה ו 35 דקות לבלות במטבח, כרוב אדום קלאסי עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. זה מנות ראשונות יש 145 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו סוכר חום, חומץ, בצל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כרוב אדום קלאסי, כרוב אדום מטוגן עם בצל אדום ותפוחים, ו גבינת לסטר אדומה, עדשים וכרוב אדום.
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה את הכרוב, המלח והפלפל. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים תפוחים ומים; מכסים ומבשלים 45 דקות יותר או עד שהכרוב והתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננס
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
שלב חומץ וסוכר חום; מערבבים לתערובת כרוב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות או עד שהכרוב והתפוחים מזוגגים.