כרוב אפוי פריך עם גבינת Gruyère
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. , אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה אפוי עם גרייר ודלעת חמאה, הכנת ביצים אפויות מראש עם קישואים וגבינת גרוייר, ו עגבניות, פלפל וביצים אפויות עם גבינת גרוייר.
הוראות
מורחים את הלחם על תבנית אפייה וזורקים עם 1 כף שמן זית.
אופים במשך 8 דקות, או עד קלוי קלות.
בואו קרוטונים להתקרר על תבנית האפייה.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 1/4 כוס שמן הזית הנותרת.
מוסיפים את שאלוט, בצל ושום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 7 דקות.
מוסיפים את הכרוב, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 15 דקות. מערבבים את הקורנית ומתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הכרוב לתבנית זכוכית בגודל 8 על 10 אינץ'. לפזר את הגבינה על כרוב העליון עם קרוטונים.
אופים במשך כ 20 דקות, או עד הגבינה מבעבעת ואת קרוטונים הם זהובים.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.