כרוב במרינדה וסלט חומוס עם בצל סומאק נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ מ 1 לימון, שומשום, חרדל דיז'וןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1555 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: טבעוני: כרוב מטוגן וכריך חומוס עם בצל סומאק, עוף עם בצל וסומק (Djaj Bi-basal Wa Sumac), ו סלט חומוס פלפל מתוק עם מנטה ודבש-ויניגרט סומאק.
הוראות
1
מערבבים עלים כרוב עם שמן olie ו 1 כפית מלח בקערה גדולה. לזרוק עד מצופה באופן שווה. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר עד כרוב הוא נבול קלות, על 1 שעה.
בינתיים, מניחים בצל בקערה בינונית ומכסים במים קרים. אפשר לנוח במשך 15 דקות. יש לשטוף בכמה שינויים של מים ולאחר מכן יבש בזהירות עם טווה סלט מרופד מגבות נייר.