כרוב במרינדה וסלט חומוס עם בצל סומאק
כרוב במרינדה וסלט חומוס עם בצל סומאק נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ מ 1 לימון, שומשום, חרדל דיז'וןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1555 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: טבעוני: כרוב מטוגן וכריך חומוס עם בצל סומאק, עוף עם בצל וסומק (Djaj Bi-basal Wa Sumac), ו סלט חומוס פלפל מתוק עם מנטה ודבש-ויניגרט סומאק.
הוראות
מערבבים עלים כרוב עם שמן olie ו 1 כפית מלח בקערה גדולה. לזרוק עד מצופה באופן שווה. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר עד כרוב הוא נבול קלות, על 1 שעה.
בינתיים, מניחים בצל בקערה בינונית ומכסים במים קרים. אפשר לנוח במשך 15 דקות. יש לשטוף בכמה שינויים של מים ולאחר מכן יבש בזהירות עם טווה סלט מרופד מגבות נייר.
מערבבים בצל עם זרעי סומאק ושומשום. מתבלים לפי הטעם במלח.
מערבבים מיץ לימון, שום וחרדל בקערה קטנה. לאחר כרוב הוא נבול, לזרוק כרוב, תערובת מיץ לימון, חומוס בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.