כרוב הניצנים של מייל אנד עם אגוזי מלך מסוכרים ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים של מייל אנד עם אגוזי מלך מסוכרים ותפוחים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, דבש, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט כרוב ניצנים מגולח עם אגוזי מלך מסוכרים, כרוב ניצנים קלוי של צמחונים מזדמנים, דלעת סקווש, ותפוח עם אגוזי מלך מסוכרים, ו תפוחים אפויים עם אגוזי מלך מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה או השמן במחבת קטנה על חום בינוני ומוסיפים את חתיכות אגוז ומלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אגוזי מלך להתחיל לקחת על צבע זהוב בהיר; להוסיף רוזמרין ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את הדבש, מערבבים, ומסירים מהחום.
בינתיים, מחממים את התנור ל 450 מעלות.
הפוך את כרוב ניצנים ותפוחים: לזרוק את כרוב הניצנים עם שמן קנולה, מלח ופלפל.
מורחים אותם על תבנית אפייה של 10 על 15 אינץ ' וצולים אותם עד למכרז פריך, 12 עד 15 דקות. תניח בצד.
כדי לסיים את המנה, מחממים את החמאה או שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את חתיכות התפוח, ומבשלים אותם עד השחמה קלה, כ 2 דקות.
מוסיפים את האגוזים מסוכרים, כרוב ניצנים, ומיץ לימון, וזורקים לשלב. התאם את התיבול במידת הצורך.