כרוב ומרק עדשים
כרוב ומרק עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן זית, כדי 8 בצל ירוק, עגבניות בשלות המשרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו מעולה. נסו עדשים, כרוב ועגבניה דאל, Lentil פיתות Fritter עם כרוב אדום סלט, ו בישול איטי Mushrooom-עדשים ממולאים כרוב לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
למיין עדשים ולזרוק פסולת. יש לשטוף עדשים ולשים במחבת 6 עד 8 ליטר.
מוסיפים 4 כוסות מים, מרק, זרעי כמון, שמן זית, כרוב, כרוב, גזר ועגבניות.
מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לכסות ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים וטעמים מעורבב היטב, על 1 שעה.
קצצו את הקצוות מבצל וקצצו בצלים. מרק מצקת לקערות, מוסיפים בצל, ומתבלים לפי הטעם במלח.