אם יש לך פתיתי פלפל אדום, בצל, שמן בישול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: נקניק הודו, כרוב ומרק בטטה, נקניק הודו, כרוב ומרק דלעת, ו נקניק הודו טוסקני ומרק קייל.
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מסתובבים, עד להשחמה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
3
הסר את הנקניק מן הסיר, וכאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
6
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את המים, המרק והמלח ומביאים את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
מים
מלח
מרק
8
מוסיפים את הנקניקיות, תפוחי האדמה, פתיתי פלפל אדום ומחזירים לרתיחה. לבשל, מכוסה חלקית, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
נקניק
פלפל
9
מוסיפים את הכרוב ומחזירים את המרק לרתיחה. לבשל, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה וכרוב הם מכרז, על 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
כרוב
מרק
10
תוסיף את הפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
11
הצעות תפריט: לחם מעניין משלים את הארוחה הזאת עם aplomb. נסה לחם תירס או פוקצ ' ה איטלקי עם עגבניה. כיכר לחם לבן טובה תספיק גם כן.
מרכיבים שתצטרך
לחם
לחם תירס
פוקצ ' ה
עגבנייה
12
המלצת יין: יין לבן ארומטי, חומצי כמו סוביניון בלאן הוא תמיד בחירה מצוינת עבור עלים ירוקים. אבל הלב של מרק המדינה הזה יכול גם לעבוד היטב עם יין אדום פורטוגלי בעל גוף מלא כגון לעשות.