כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פולנטה, שן שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת, ארוחת ערב הלילה: כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת, ו פטריות פולנטה וקרם דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
לבשל כרוב בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז.
3
להביא חלב, מים, פולנטה, מלח ופלפל להרתיח בסיר גדול כבד על חום בינוני, לטאטא כל הזמן. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עבה, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום.
5
בינתיים, לבשל pancetta במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה עד חום זהוב, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר pancetta מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים פטריות 2 כפות שמן לטפטופים במחבת. Sauté עד פטריות מכרז, על 6 דקות. מערבבים בקייל ופנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים שום ומרק; מבשלים עד מרק מופחת מעט, על 6 דקות. מערבבים טימין, קליפת לימון, ו 2 כפות שמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מקציפים חמאה ופרמזן לפולנטה ומחלקים בין צלחות. למעלה עם תערובת כרוב.