קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

כרוב חם ושעועית ירוקה

כרוב חם ושעועית ירוקה
כרוב חם ושעועית ירוקה נטול גלוטן,, כל 30, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 632 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא זנגביל, עגבניות, זרעי הל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם ויניגרט בייקון חם, סלט תפוחי אדמה דיז'ון חם עם שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה וכרוב "סקנדיה".

הוראות

1
בסיר בינוני, על אש נמוכה, חמאה להמס; מוסיפים בצל, שום, זנגביל, חילבה, כמון, הל, אורגנו, כורכום, בזיליקום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כורכוםכורכום
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת לעמוד 10 דקות; זן דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה הוכחת חום (ניתן לאחסן במיכל מכוסה היטב במקרר במשך 3 שבועות). כדי להפוך את הכרוב שעועית ירוקה לחמם מחבת או מחבת על חום בינוני; להמיס 1/2 כוס חמאה מתובלת ולהוסיף כרוב ובצל פרוס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ל-1 אננסל-1 אננס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטגן עד כרוב הוא נבול, על 5 דקות; להוסיף עגבניות טריות, עגבניות משומר, שום, זרעי חרדל, זרעי ניז 'לה, כורכום, ברבר, הל, וג' ינג ' ר.לבשל, על אש נמוכה, עד רך וריחני, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות.בינתיים, להכין אמבט מים קרח; להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
לתיבול בשרלתיבול בשר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכוםכורכום
BerbereBerbere
ל-1 אננסל-1 אננס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים שעועית ירוקה למים רותחים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד בהיר ומכרז, 3 עד 5 דקות; מיד לנקז ולצלול שעועית לאמבט המים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מסננים שעועית ולקפל לתוך תערובת עגבניות וכרוב; מבשלים 10 דקות.לטעום ולהתאים למלח.; מגישים עם לחם injera או אורז.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)

מרכיבים

42 יח' פרוסות פטריות לבנות2 יח' פרוסות פטריות לבנות198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות (משומר)עגבניות חתוכות לקוביות (משומר)1(יכול להיות או להרחיק)זרע הלזרע הל7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות שרי או 5 עגבניות גדולותעגבניות שרי או 5 עגבניות גדולות11 קילו קישואים,berbere (זמין בחנויות מיוחדות) או 1 כפית אבקת צ'יליberbere (זמין בחנויות מיוחדות) או 1 כפית אבקת צ'ילי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה מזוקקת או 8 אונקיות גיחמאה מזוקקת או 8 אונקיות גי1(יכול להיות או להרחיק)זרעי חילבהזרעי חילבה2אינצ ' יםג'ינג'ר טרי, קלופים וקצוץ דק חתיכה)ג'ינג'ר טרי, קלופים וקצוץ דק חתיכה)3אינצ ' יםזנגביל טרי, חתיכה מקולפת ומגורדת)זנגביל טרי, חתיכה מקולפת ומגורדת)1שן שום, טחוןשן שום, טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית ירוקה, גזוז וחתוך לחצישעועית ירוקה, גזוז וחתוך לחצי1(יכול להיות או להרחיק)הל טחון, עדיף טחון טריהל טחון, עדיף טחון טרי1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)כורכום הקרקעכורכום הקרקע11 קילו קישואים,כורכום הקרקעכורכום הקרקע1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)לתיבול בשרלתיבול בשר454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב (או מגורר) או 1 lb נאפה כרוב, פרוס דק (או מגורר)כרוב (או מגורר) או 1 lb נאפה כרוב, פרוס דק (או מגורר)1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום, קצוץ גסבצל אדום, קצוץ גס1( חצילים)בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)nigella seeds (זמין בחנויות מיוחדות)nigella seeds (זמין בחנויות מיוחדות)