כרוב חרדל ממולא חמוץ מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מתוק חמוץ כרוב ממולא. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 458 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך צ'אק טחון, מיץ לימון, דובדבנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו כרוב ממולא חמוץ מתוק, כרוב ממולא לחמניות עם רוטב חמוץ מתוק, ו לחמניות כרוב ממולא חמוץ מתוק ("golumbke") (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ, מיץ לימון, סוכר חום, דובדבנים, מלח, פלפל ומבשלים, חשוף, פירוק עגבניות לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
לטבול ראשים שלמים של כרוב, 1 בכל פעם במידת הצורך, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים ומבשלים עד העלים רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 5 דקות.
להעביר כרובים עם כפית גדולה מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז במסננת. עלים נפרדים, ואז חותכים ושומרים קצוות קשוחים. בטל ליבה. פט משאיר יבש עם מגבות נייר.
מערבבים יחד בקר, אורז, מים, בצל, מלח ופלפל.
פרוש 1 עלה כרוב גדול על משטח עבודה ולשים 2 כפות מילוי במרכז. מקפלים את שני הצדדים של עלה לכיוון מרכז (מעל מילוי), ואז לקפל גזע מעל מילוי להתגלגל בחוזקה לתוך גליל. דברים שנותרו כרוב עלים באותו אופן, באמצעות מילוי פחות עלים קטנים יותר. קוצצים את כל העלים בשימוש ואת הקצוות גזע שמורות ומערבבים לתוך רוטב רותח.
מסדרים ממולאים כרוב לחמניות, הצדדים התפר למטה, בשכבה 1 על רוטב ומבשלים, מכוסה, 1 1/2 שעות.
* לחמניות כרוב ממולא ניתן לבשל 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם לפני ההגשה.