קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

כרוב ירוק דרומי

כרוב ירוק דרומי
אם יש לך שמן צמחי, מלח ופלפל, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. עם כפית נסו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב ירוק דרומי, ו כרוב ירוק דרומי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים ואת חזיר הוק בסיר גדול עם מכסה הדוק הולם. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום נמוך מאוד ומבשלים מכוסה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הכרוב ואת הפלפלים החמים לפתיתים את הסיר. מבשלים מכוסה במשך כ 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
כרוב ירוקכרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את שמן הירקות ומבשלים מכוסה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי

ציוד

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים