קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות6
מגזין

כרוב כבוש איטי

כרוב כבוש איטי
כרוב כבוש איטי הוא ללא גלוטן, ו מתאבנים. והוא יספק כ 40 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 18 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זרעי קימל, כבישה מלח, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי כרוב כבוש ונקניקיות, חזיר מבושל איטי וכרוב כבוש, ו מרק כרוב כבוש מבושל לאט.

הוראות

1
חצי כרובים דרך הליבה ולפרוס גס את הליבה. (אתה יכול לחתוך דק, אם אתה מעדיף; רק לוודא כי הפרוסות הן באותו גודל, כך שהם מתסיסים באופן שווה.) כפי שאתה חותך, לשים כרוב בקערה גדולה, זורה וזורק מעת לעת עם קצת מלח ותבלינים עד שהשתמשת בכל המלח והתבלינים והוסיף את כל הכרוב. עם הידיים שלך, לכסוס ולזרוק כרוב מתובל במשך כ -10 דקות. זה יתחיל לנבול ולטפטף מיצים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כרוב Pack בחוזקה ככל האפשר לתוך 1 גל מעוקר. צנצנת זכוכית בפה רחב, tamping כרוב למטה קשה עם כף עץ עד מיצים בועה עד רק כדי לכסות את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
יוצקים כ 3 כוסות מים לתוך 1-גל. שקית פלסטיק resealable (לא חותם); ואז לצרף שקית שנייה (עדיין לא חותם). נסטלה שקיות על כרוב,אטמים את, כך שהם לטבול כרוב וליצור שכבה אטומה. ואז שקיות חותם. צנצנת כיסוי עם שכבה כפולה של גזה או מגבת תה מאובטח עם רצועת גומי סביב השפה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
אחסן בנקודה חשוכה בטמפרטורה בין 60 ל-7
5
לחץ על הכרוב כל 2 עד 3 שעות למשך שארית היום כדי לעודד אותו לשחרר יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
בדוק קראוט כל 2 ימים, ברפרוף כל חלאה מפני השטח, שטיפת שקיות מלאות מים במידת הצורך, ואת tamping למטה כרוב שוב עד מי מלח בועות עד לכסות את פני השטח. אם מי מלח שוקע מתחת לרמה של כרוב, להוסיף מספיק מלח נוסף (1 1/2 כפית. מלח מומס במים 1 כוס) כדי לכסות כרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
טעם כרוב כבוש אחרי 5 ימים כדי לראות אם הוא מוכן. אם אתה אוהב את זה, לשים על המכסה ולהירגע. לקבלת טעם zingier, לתת לו להתפתח עד 4 שבועות לפני מצמרר. כרוב כבוש שומר, מקורר שקוע במי מלח, עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות