כרוב כבוש איטי
כרוב כבוש איטי הוא ללא גלוטן, ו מתאבנים. והוא יספק כ 40 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 18 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זרעי קימל, כבישה מלח, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי כרוב כבוש ונקניקיות, חזיר מבושל איטי וכרוב כבוש, ו מרק כרוב כבוש מבושל לאט.
הוראות
חצי כרובים דרך הליבה ולפרוס גס את הליבה. (אתה יכול לחתוך דק, אם אתה מעדיף; רק לוודא כי הפרוסות הן באותו גודל, כך שהם מתסיסים באופן שווה.) כפי שאתה חותך, לשים כרוב בקערה גדולה, זורה וזורק מעת לעת עם קצת מלח ותבלינים עד שהשתמשת בכל המלח והתבלינים והוסיף את כל הכרוב. עם הידיים שלך, לכסוס ולזרוק כרוב מתובל במשך כ -10 דקות. זה יתחיל לנבול ולטפטף מיצים.
כרוב Pack בחוזקה ככל האפשר לתוך 1 גל מעוקר. צנצנת זכוכית בפה רחב, tamping כרוב למטה קשה עם כף עץ עד מיצים בועה עד רק כדי לכסות את הכרוב.
יוצקים כ 3 כוסות מים לתוך 1-גל. שקית פלסטיק resealable (לא חותם); ואז לצרף שקית שנייה (עדיין לא חותם). נסטלה שקיות על כרוב,אטמים את, כך שהם לטבול כרוב וליצור שכבה אטומה. ואז שקיות חותם. צנצנת כיסוי עם שכבה כפולה של גזה או מגבת תה מאובטח עם רצועת גומי סביב השפה.
אחסן בנקודה חשוכה בטמפרטורה בין 60 ל-7
לחץ על הכרוב כל 2 עד 3 שעות למשך שארית היום כדי לעודד אותו לשחרר יותר מלח.
בדוק קראוט כל 2 ימים, ברפרוף כל חלאה מפני השטח, שטיפת שקיות מלאות מים במידת הצורך, ואת tamping למטה כרוב שוב עד מי מלח בועות עד לכסות את פני השטח. אם מי מלח שוקע מתחת לרמה של כרוב, להוסיף מספיק מלח נוסף (1 1/2 כפית. מלח מומס במים 1 כוס) כדי לכסות כרוב.
טעם כרוב כבוש אחרי 5 ימים כדי לראות אם הוא מוכן. אם אתה אוהב את זה, לשים על המכסה ולהירגע. לקבלת טעם zingier, לתת לו להתפתח עד 4 שבועות לפני מצמרר. כרוב כבוש שומר, מקורר שקוע במי מלח, עד 6 חודשים.